Accuphase C-2850

Hienostunut tekniikka ja optimoidut rakenteet. Huippuunsa viritettyä suorituskykyä.

Accuphase

Accuphase luo jännittäviä, maailman ehdotonta kärkeä olevia ja huipputeknologialla varustettuja laitteita mutta ei ehdolla millä hyvänsä. Siksi, vaikka Accuphase mielletään vahvasti teknologiasuuntautuneeksi yhtiöksi, erityisen siitä tekee sen uniikki yritysfilosofia ja ihanteet.

Accupase ei tähtää, eikä ole koskaan tähdännyt, yrityksen nopeaan laajentumiseen (oma pääoma ja yrityksen vakavaraisuus ovat tärkeämpiä), ei alennu kilpailemaan pelkällä hinnalla (pienet malli- ja valmistusmäärät mutta huippulaatua), ei tee äkkikäännöksiä laitesuunnittelussa (jokainen malli on tuotannossa vähintään neljä vuotta ja keskimäärin huomattavasti pitempään), valmistaa vain luotettavia kestäviä, korjattavissa olevia ja turvallisia laitteita, sellaisia jotka tuottavat silmälle iloa myös laitteiden sisälle katsottaessa! Se on myös sitoutunut eettisesti kestäviin markkinointikäytäntöihin.

Accuphase C-2850 -esivahvistin

Ammattilaisten tekemä huippuluokan esivahvistin huippuäänellä. C-2800 -sarjan uusin tulokas C-2850 -esivahvistin pitää sisällään Accuphasen jatkokehittelemän AAVA-äänenvoimakkuuden säätöpiirin, minkä ansiosta kohintaso on erinomaisen alhainen, käynti äänetöntä ja käyttötuntuma huippu luokkaa. Massiivinen puukylkinen kotelo pitää sisällään modulaarisen kaksoismonorakenteen, molemmille kanaville omat virtalähteet/muuntajat ja ultra-lyhyet signaalitiet. Hienostunut tekniikka ja optimoidut rakenteet yhdessä huolella valittujen laatuosien ja materiaalien kanssa tarjoavat toiminnan vakautta ja luotettavuutta sekä huippuunsa viritettyä suorituskykyä. Jännitevahvistuksen taso (LOW, MID, HIGH) ja polariteetti on valittavissa jokaiselle sisäänmenolle erikseen. Lisäominaisuuksia ovat subsonic-suodin (10 Hz: –18 dB/oktaavi), lähtö >8 ohmin kuulokkeille (2 V / 40 ohms) sekä valinnaiselle phono-kortille omistettu asennusaukko.

Lataa esite (eng)
Lataa hinnasto

Tekniset tiedot:
Taajuusvaste (balansoitu/linja): 3 - 200000 Hz +0 -3.0 dB
Harmoninen särö: 0.005%
Oton herkkyys/impedanssi: 252 mV / 20 ohm & 40 ohm (balansoitu)
Antojännite/impedanssi (bal/linja): 2 V 50 ohms
Kohinasuhde: 111 dB
Suurin ulostulo/otto (0.005% THD, 20 - 20000 Hz): 7.0 V / 6.0 V
Minimikuormaimpedanssi: 600 ohms
Ylikuuluminen: – 90 dB / 10 kHz (EIA)
Vahvistus (max): 18 dB
Mitat: L 477 mm x K 156 mm x S 412 mm
Paino: 24,5kg

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.