project

Itävaltalainen Pro-Ject Audio Systems valmistaa laadukkaita vinyylilevysoittimia. Kaikki tehtaan soittimet valmistetaan käsityönä tsekeissä.

Tervetuloa kuuntelemaan kuinka hyvältä vanhat vinyylilevysi voivat jälleen kuulostaa!

Näytä tuotteet / Vieraile sivustolla

Kun levysoitinmarkkinat alkoivat elpyä 1990-luvulla, ensimmäisessä aallossa markkinoille ilmestyi pääasiassa kalliimpia prestige- ja referenssitason soittimia. Pro-Ject oli ensimmäinen valmistaja, joka lähestyi harrastajia ja vinyylimusiikin ystäviä edullisemmilla soittimilla. Syntyi maineikas Debut-sarja ja sen voittokulku jatkuu yhä.

Yli viisikymmentä vuotta levysoittimia valmistanut Pro-ject toimii Tsekissä (tehdas) ja Itävallassa ja on yksi suurista levysoitinvalmistajista maailmassa. Sen valikoimaan kuuluu valtava määrä erilaisia malleja kaikille toiveille ja kaikille lompakoille – yksinkertaisia, ymmärrettäviä ja toiminnallisia soittimia ja niille tinkimätöntä elektroniikkaa.

Soveltamalla kehittämiään teknisisiä ratkaisuja Pro-Ject on tuonut alalogisen vinyyliäänen toiston laatutasolle, joka hintaluokasta riippumatta on aiemmin ollut mahdollista vain huomattavasti kalliimmilla levysoittimilla.

Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.