Hifiman Mini Shangri-La

1299,00

Hifimanin elektrostaattisten kuulokkeiden budjettimalli jatkaa Jade II:n perintöä uusilla mukavuuksilla

  

Kohta pari vuosikymmentä sitten perustettu Hifiman on noussut nopeasti kuulokevalmistajien kärkeen ja monen kuulokeharrastajan suosikiksi, tunnustetusti hyvä-äänisillä ja teknisesti edistyksellisillä magnetostaattisilla kuulokkeillaan. 2007 ilmestyivät Hifimanin ensimmäiset RE-sarjan nappikuulokkeet ja HE-5-planaarikuulokkeet, joita pari vuotta myöhemmmin seurasi kuuluisa HE-801-soitin. Varsinainen voittokulku alkoi 2013 Hifimanin julkaistua RE-400- ja RE600-magnetostaattikuulokkeet sekä HM-901-soittimen. Loppu on historiaa.

Hifiman Mini Shangri-La

Muutama vuosikymmen sitten Hifimanin perustaja Dr. Fang Bian toimi HE-Audion insinöörinä ja suunnitteli Sennheiserin HE90 järjestelmästä päivitetyn version. Jade sarjan elektrostaattiset kuulokkeet ovat edelleen maailmanluokassa huippua ja ovat keränneet melkoisen maineen lyhyen elinikänsä aikana. Päihitettyään HE90:n hän siirtyi suunnittelemaan täysin uniikkeja kuulokkeita Jade sarjaan, kunnes erkani HE-Audiosta perustaakseen Hifimanin.

Mini Shangri-La jatkaa Hifimanin elektrostaattisten kuulokkeiden musikaalista perinnettä ja tuo mukaan Jade sarjasta kerääntynyttä vuosien lisäkokemusta. Kuten värikkäästä ulkonäöstä voi päätellä, Hifiman hyödyntää pölyltä suojaavissa kalvoissaan puolen mikrometrin paksuista teksturoitua muovikalvoa, joka vähentää heijastuksia ja niiden vaikutusta kuulokekalvon liikkeeseen.

Kuulokkeiden ääntä tuottava kalvo itsessään on myös puolen mikrometrin luokkaista BOPP polymeeriä, joka takaa välittömän pysähtymisen ja sen ansioista säröttömän kontrollin kalvon liikkeestä terävimpienkin transientien kanssa osuuksissa.

Myös kuulokkeiden korvatyynyt ja pääpanta on päivitetty aikaisemmista versioista modernien Hifimanien luokaan. Staattori suunnittelussa kuitenkin pysytään hyvin perinteisessä ns reikälevy tyylissä, jota tukemassa on Shangri-La:n tyylinen kehikko.

Tekniset tiedot:

Kaiutinelementti: takaa avoin elektrostaattinen tasoelementti
Taajuusvaste: 7Hz-90kHz
Bias: 550-650v
Paino: 320.2g

Nimi
Sähköposti
Puhelin
Enquiry
Tuotetunnus (SKU): 760a6c98b3c6-1-2 , ,
Päivitetään…
  • Ostoskori on tyhjä.